Over ons - Gerry en Rob

Ga naar de inhoud

Over ons

Over ons
 
In april 2012 zijn wij verhuisd vanuit de Utrechtse binnenstad naar Winsum. Wij genieten dagelijkse van het prachtige Hoogeland. Wij zijn gesetteld in onze heerlijke nieuwe woning aan het Sjoelplein, een kleinschalig project van 8 levensloopbestendige woningen.

Wij volgen schilderlessen op de School voor de Schilderkunst in Wehe den Hoorn, onder de inspirerende leiding van twee bekende Ploegschilders Antje Sonnenschein en Theo Onnes.
Rob heeft in het verleden een aantal schilderlessen gevolgd en heeft dat hier in Groningen weer opgepikt. Sinds maart 2016 volg ik ook schilderlessen bij de School voor de Schilderkunst in Wehe den Hoorn. Deze school is opgericht door Ankie en Theo Onnes; zij bestieren ook de Galerie Het Raadhuis*) in Eenrum, waar steeds prachtige exposities gehouden worden, zoals van Dorus Brekelmans, Cees Vegh, Minne Onnes, Gerda Onnes, Sonja Brusse, Henk van Donk en Grietje Postma.

Onze schilderijen vind je onder het menu "Onze Schilderijen".

*) Galerie Het Raadhuis organiseert een aantal tentoonstellingen per jaar. Informatie over de lopende tentoonstelling vind je hier.
© Gerry Jöris - Koolzaadveld met dorpje - 30x30 - acryl op linnen
© Gerry Jöris en Rob Higler (2020)
Terug naar de inhoud